FAQ

Hvordan fungerer Simple Feast?
Vi leverer vores måltider direkte til din dør med vores samarbejdspartner BFT Logistik. Når du bestiller hos os første gang, sender vi din første kasse med måltider så hurtigt som muligt. Leveringen efter afhænger af hvilket leveringsinterval og produkt, du har valgt. Vi leverer alle tirsdage mellem kl. 7:00 og kl. 17:00, dog kan der forekomme forskydninger afhængig af diverse helligdage.

Hvorfor abonnement?
Hos Simple Feast er det muligt både at bestille en enkelt kasse og oprette et abonnement. For at kunne planlægge mængden af måltider bedst muligt og dermed undgå madspild og være endnu mere miljøvenlige, foretrækker vi at du har et abonnement. Dit abonnement vil altid være uden binding, og du kan til enhver tid springe en levering over, sætte dit abonnement på pause eller opsige dit abonnement ved at sende en email til kundeservice@simplefeast.com.

Hvordan får jeg min måltidskasse?
Vores måltidskasser leveres på tirsdage mellem kl. 7 og 17. Kassen leveres direkte til din dør. Vi leverer til hele Danmark (undtagen ikke-brofaste øer). 

Hvem leverer min kasse?
BFT Logistik
 står for at køre maden fra vores køkken og direkte til din dør. De vil forsøge at ringe til dig, hvis du ikke åbner når de ringer på, og hvis du ikke er hjemme, finder de altid en løsning på, hvordan du kan få din kasse. Du behøver derfor ikke at være hjemme, når kassen bliver leveret. BFT Logistik sørger for at give dig besked, når de nærmer sig din adresse.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min kasse?
Har du mod forventning ikke modtaget din levering, beder vi dig sende en e-mail til kundeservice@simplefeast.com. Tak. Bemærk at BFT Logistik kan levere indtil kl. 17, og at der kan opstå forsinkelser på ruten.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Du kan altid ændre dit abonnement, sætte det på pause eller opsige abonnementet ved hjælp af vores nye app 'Simple Feast Min mad', som kan downloades via App Store og Google Play. Du skal blot logge på med den email adresse, du har brugt til at registrere dig.

Der gælder ingen bindingsperiode for dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement når som helst, dog skal opsigelse af Ugekassen ske senest fredag (senest kl. 15) før din næste levering, og af Månedskassen før fredag kl. 9, hvis du ikke ønsker levering ugen efter.

Hvordan fungerer Ugekassen?
Vores Ugekasser er hele måltider, hvor du ikke behøver andet end at udføre få nemme trin for at blande og opvarme elementerne, og derefter servere. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende. Du får leveret til tre aftener i ugen, så der er lækre vegetariske eller veganske måltider til de dage, hvor I har allermest travlt. Vores ugekasse fås i to varianter: Green Feast, som er vegetariske måltider, hvor der indgår ost og æg, og Vegan Feast, som ikke indeholder animalske produkter. Ugekassen fås som abonnement med leveringer hver, hver anden, hver tredje eller hver fjerde uge, eller som et engangskøb. Måltiderne skal spises i den uge, de leveres, og skal opbevares i køleskabet ved max. 5°C. Du kan altid skrive til os på kundeservice@simplefeast.com for at få at vide, hvornår din næste levering kommer og evt. rykke leveringen.

Hvordan fungerer Månedskassen?
Vores Månedskasser indeholder 1 eller 2 stk. af hver af månedens retter (afhængig af om du bestiller 4 eller 8 glas). Retterne er henkogte, og kan holde sig i 30 dage uåbnede i køleskabet ved max. 5°C. Retten skal varmes i en tykbundet gryde i ca. 10 minutter, og den hurtige løsning er at servere retterne med enten ris, kartofler, pasta, en god salat eller groft brød. Det er derfor en god idé at have dette i køkkenets basislager. Vi foreslår altid nemt tilbehør på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at bruge lidt mere tid i køkkenet, findes der masser af inspiration til velsmagende tilbehør i vores app, Simple Feast Opskrifter. Månedskassen fås både som abonnement med levering ca. hver fjerde uge og som engangskøb. Din næste levering kommer ca. 4 uger efter din forrige levering. Du kan altid skrive til os på kundeservice@simplefeast.com for at få at vide, hvornår din næste levering kommer og evt. rykke leveringen.

Hvordan opbevarer jeg retterne fra Simple Feast?
Alle vores måltider skal opbevares i køleskabet ved max. 5°C. Måltiderne i Ugekassen skal spises i den uge, de leveres. Retterne i Månedskassen kan holde sig i 30 dage.

Hvilke tanker ligger bag vores valg af emballage?
Både vores Ugekasse og vores Månedskasse leveres i papkasser fremstillet af FSC-godkendt pap. Månedskassen er isoleret med bionedbrydelige hampmåtter, som kan komposteres, anvendes til isoleringsmateriale på en varm sommerdag eller bruges som fx havehynder.

Vi holder kassernes indhold koldt vha. frossent postevand, som kan drikkes når det er optøet. Det plastlignende materiale, som retterne i vores Ugekasse er pakket i, er fremstillet af PLA (Polylactic Acid). PLA er bionedbrydeligt materiale fra vedvarende kilder, såsom restfibre fra majs-, sukker- og kartoffelproduktion. PLA kan i princippet nedbrydes i naturen indenfor 100 dage, men vi sørger alligevel for at skaffe dig af med det på en miljøvenlig metode.

Tager I emballagen retur?
Ja. Vores distributør BFT Logistik sørger for at tage den brugte emballage med, når de leverer din næste kasse. Du skal bare sørge for at sætte det klar til afhentning, når de kommer med kassen.

Hvordan kan jeg se, hvad der er i retterne?
Du kan altid se de nuværende retter på vores hjemmeside. Her kan du finde ingredienslister, næringsindhold og serveringstips, hvis du klikker på Læs mere. Du kan se hvad din seneste levering indeholdte i vores app 'Simple Feast - Min mad'.

Alle vores retter er 100 % økologiske og helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Hvorfor er der ikke kød i jeres retter længere?
Efter lang tids overvejelse, har vi besluttet, at vi ikke længere har retter med kød. Det skyldes vores fokus på din sundhed og på vores planets velvære. Du kan læse mere om det i dette indlæg på vores blog: Farvel til kødet

Hvordan kan jeg se, hvornår min næste levering kommer?
Download vores app 'Simple Feast - Min mad' fra Apples AppStore eller GooglePlay. Her kan du logge ind og se hvornår du igen får leveret en kasse fra os.

Kan jeg selv vælge leveringsdag?
Du kan desværre ikke selv vælge leveringsdag. Vi leverer kun kasser tirsdag, da det er vores aftale med vores distributør, BFT Logistik. Men du kan altid udskyde leveringen og således selv vælge, hvilken uge, du ønsker leveret.

Kan jeg selv vælge måltider?
Du kan desværre ikke selv vælge måltider.

Feedback
Vi tager meget gerne imod både ris og ros, gode idéer og generelle spørgsmål til vores måltider. Du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@simplefeast.com, vi sidder klar til at hjælpe dig!