FAQ

Hvordan fungerer Simple Feast?

Simple Feast fungerer som en abonnementsservice, og vi leverer vores måltider direkte til dig en gang om måneden. Når du bestiller mad hos os, får du din første kasse med mad den førstkommende fredag (hvis du bestiller før onsdag kl. 21). Din næste levering vil komme ca. 4 uger efter din første levering (afhængig af diverse helligdage).

Simple Feast er et abonnement uden binding, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at sende en email til os (kundeservice@simplefeast.com).

Hvordan får jeg min kasse?

Vores kasser leveres med PostNord på fredage mellem kl. 8 og 16 (helligdage kan give ændringer). Hvis du ikke er hjemme til at modtage din kasse, kan vi skrive en besked til posten på kassens label, og buddet kan således sætte kassen i garagen, cykelskuret, ved terrassedøren. Hvis du bor i lejlighed, vil buddet forsøge at komme ind i opgangen ved at ringe på hos andre i din opgangen, og stille din kasse foran din dør. Med andre ord: du behøver ikke at være hjemme for at kunne modtage din kasse.

 Hvad får jeg i kassen?

Glassene: Hvert glas indeholder 730 ml, og afhængig af det tilbehør, du serverer til, er der mad til mindst 2 personer i et glas. Kassen indeholder 1 eller 2 stk. af hver af månedens retter (afhængig af om du bestiller 4 eller 8 glas). Retten skal varmes i en tykbundet gryde i ca. 10 minutter, og den hurtige løsning er at servere retterne med enten ris, kartofler, pasta, en god salat eller groft brød. Det er derfor en god idé at have dette i køkkenets basislager. Hvis du ønsker at bruge lidt mere tid i køkkenet, findes der masser af inspiration til velsmagende tilbehør i vores app.

Kassen: Glassene leveres i en kasse med et praktisk bærehåndtag. Kassen er fremstillet af genbrugspap og isoleret med bionedbrydelige hampmåtter. Måtterne kan komposteres, anvendes til isoleringsmateriale på en varm sommerdag eller bruges som fx havehynder.

Postevandet: Vores køleelement er en frossen postevand fra postevand.com, og kan drikkes når den er optøet.

I kassen finder du også en folder og et postkort. Folderen fortæller dig om månedens retter og giver dig serveringsforslag fra kokkene i vores app.

Hvad er der i retterne?

Alle retter er 100% økologiske og helt uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. Under glassene kan du se ingrediensliste og næringsberegning. Skriv til os på kundeservice@simplefeast.com, hvis du vil have tilsendt ingrediensliste og næringsberegning på forhånd. 

Hvor ofte modtager jeg mad fra Simple Feast?

Simple Feast er en månedlig måltidsservice. Vi leverer altså en kasse til dig en gang om måneden med enten 4 eller 8 glas. Din næste levering kommer ca. 4 uger efter din forrige levering. Du kan altid skrive til os på kundeservice@kundeservice.com for at få at vide, hvornår din næste levering kommer.

Hvordan kan jeg se, hvornår min næste levering kommer?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@kundeservice.com for at få at vide, hvornår din næste levering kommer. Du kan desværre endnu ikke selv se det, men vi arbejder på udviklingen af en ‘profil’-side.

Hvad hvis jeg har allergi?

Vores måltider er så vidt muligt fremstillet uden mælkevarer (oste, som fx parmesan, er en undtagelse, men pga. ostenes fremstillingsmetode er der meget lidt laktose i dem), og vi arbejder på en glutenfri løsning. Vi anvender ofte mandel- eller havremælk. Du er altid velkommen til at sende en email på kundeservice@kundeservice.com, hvis du vil vide mere.

Kan jeg selv vælge glas?

Du kan desværre ikke selv vælge glas.

 Kan man købe en ‘prøvekasse’?

Simple Feast er en abonnementservice uden binding. Når du har tilmeldt dig, og vi har afsendt din første kasse, kan du altid opsige dit abonnement ved at skrive til os på kundeservice@kundeservice.com.

Feedback

Vi tager meget gerne imod både ris og ros, gode idéer og generelle spørgsmål til vores måltider. Du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@simplefeast.com, vi sidder klar til at hjælpe dig!